Nu börjar det bli dags att kratta lite i vår lilla trädgård här i stan. Se bara på alla löv.

Här på Anders terrass har vi tillbringat många timmar i sommar, jag blir lika glad varje gång jag går ut på vår numera väldigt mysiga baksida, Så här såg det ut i Augusti när vi hängde här en ljummen kväll.
Ola staplade den gamla veden under ballkongtaket, oj vad vi skall elda i vinter, myyyys.

Resten av veden staplade han här i hörnet vid tallen, bekvämt med veden i år, hemkörd och inkörd och staplad utan att jag behövde röra en hand, tack Ola.

Nästa helg blir det krattning av ett antal björklöv och föresten jag kom på en till grej på min lista av saker att göra i November, fotvård. Den 6 November har jag tid för fotvård, första gången i mitt liv. Så nu håller jag på att fixa mina fötter med fotkräm varje kväll för att fötterna skall se hyffsade ut och jag inte behöver skämmas alltför mycket vid besöket, sådan är jag…
Nu blir det myshelg hemma hos mamsen.

Dags att kratta lite
Märkt på:                    
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram