Just nu är garaget fullt av prylar, ungdomarnas möbler och husgeråd i väntan på nytt boende, dynor till utemöblerna, båtgrejor och mycket annat smått och gott som kan vara bra att ha. Idag har vi täckt båten och då kom det hem lite nytt till garaget som ankare, rep, fendrar, flytvästar, båtbatteri….. För att få in allt ville Anders att jag skulle flytta på min krukor som jag ropat in på auktion, och det var då jag kom på att de skulle bli perfekta till Novent-pynt.

Det fick bli lite nypon, en novemberkaktus och några hyazinter i de fina höganäskrukorna som jag ropade in tillsammans med fina uppläggningsfat i Arabia serien Ruska. Och hyazinterna skall bara få stå inne korta stunder för Ola är allergisk, annars får de stå ute på terrassen som pynt, jag tror det kan gå bra tills frosten kommer.

En hyazint fick stå här i köksfönstret med min fina keramikängel från Vera Haaj som jag skrivit mer om här.

Igår var jag och hämtade hyllorna på IKEA, och nu har jag rensat ut kontoret och mätt upp var konsolerna skall monteras på väggen och nu håller Anders på att borrar, fast jag hade inte mätt helt perfekt….. det brukar vara så tyvärr.

Jag har börjat skruva ihop ett skåp som skall sitta på hyllväggen, ni vet ju hur jag har tänkt, om inte kika här och här.

Ikväll blir det charkbricka framför en brasa i öppna spisen med ett glas rött.

Loppisfynden har fått en plats i Villa Ormberget
Märkt på:                
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram