Rena feng shuin att röja ur kontoret, så mycket papper, gamla kvitton, gamla mobiltelefoner, trasiga mobilladdare, och annat skräp man samlar på sig som nu åkte iväg till återbruket. Det roligaste med att uppdatera kontoret är att hitta saker man glömt bort som fotografier, ramar, pennhållare, små askar, böcker som man kan återanvända för att pimpa kontoret lite snyggt. Jag försöker återanvända så mycket jag kan när jag gör om, till kontoret har jag bara köpt nya vägghyllor och behöver också en ny skrivbordslampa, resten av inredningen är återanvänd. Jag hade jättefina rottingkorgar i garaget som jag återanvände till konoret, de köpte jag för 18 år sedan när vi flyttade in i vårt nybyggda trähus på landet.

Det fattas fortfarande några saker som en skrivbordslampa, den här från Nordic Nest tycker jag är snygg, klickar hem den på stört.

Tänk att det är så roligt att göra om ett rum från att tänka ut vilken typ av hyllor man vill ha till att mäta och rita skisser för att se att allt får rum, att röja, kasta och rensa att montera och till sist piffa, jag borde göra om rum oftare. Förrförra hösten gjorde jag om gästrummet se här, för 3 år sedan gjorde jag om vårt sovrum se här, för 4 år sedan var det TV-hörnan se här och för 6 år sedan var det Hannas studio se här för en före och efter.

Stolen på kontoret är också ett loppisfynd och den får hänga med ett tag till, den är förvånansvärt bra att sitta i, trot eller ej.

Jag hittade en del fotografier och ramar när jag städade som är roligt att ha framme. Jag hängde upp Anders Intyg över att han är Svensk medborgare på väggen tillsammans med andra diplom, bra saker att styla med.
Jag är inte riktigt klar med kontoret än det kommer snart lite före och efter
bilder när skrivbordslampan har kommit. Kanske kontoret kommer att bli det mest fotade rummet hädanefter…

Nu har Anders och jag gått en promenad med Molly i det tråkiga Novembervädret och nu skall jag titta på 4:e säsongen av The Crown, engelsmännen är duktiga på att göra bra serier. 4:e säsongen handlar om Prins Charles och Dianas kärlekshistoria skall bli spännande även om man vet hur det går.

Det minst fotade rummet
Märkt på:                    
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram