Det här måste väl ändå vara sinnebilden av Sverige, ett Falu Rött trähus på egen Ö utanför Öland.
Och det är till salu här. Det kommer nog att bli många bud på detta pittoreska fiskarhus.


Egen brygga där man kan lasta och lossa bagage och matvaror från Öland eller Kalmar på fastlandet.
Båten kan också användas för att göra utflykter i närområdet.

Så fint och rustikt. Tänk att få sitta där på uteplatsen i solen och titta på vadarfåglarna, fiskmåsar och segelbåtar vilken lyx.Inredningen påminner om ett båthus med sin rustikt, mysiga marina look. På bjälkarna i taket kan man förvara en kanot. Titta noga och du kan se ett par oljerockar hängande vid dörren, det finns också några sjöklockor, kaptensmössor, oljelampor och fisknät verkligen autentiskt. Kan ni tänka er hur mysigt det är här på kvällen när det mörknar, trasmattor som täcker det ruffa golvet, en enkel löpare på bordet, en rad med lyktor i fönstersmygen och en ljuskandelaber som hänger över bordet, redo att tändas när solen försvinner ner i horisonten. Det blir du och boken, och ljudet av vågorna.

Hoppas att de som köper detta unika hus behåller känslan av gammalt fiskehemman, underbart.

Fotona är lånade av Svensk Fastighetsförmedling.

Följ mig
Address Lilla Grundet 1
Märkt på: