Jag är säkert sist på bollen men nu har jag en träningsklocka, Polar Unite. Jag fick den i födelsedagspresent av Anders.
Polar Unite är en vattenresistent träningsklocka med pulsmätning på handleden och GPS-anslutning. Jag har inte satt mig in i alla funktioner än men jag har fått svart på vitt att min sömn inte är något att skryta med. Klockan hjälper mig att registrera sömnen, träna smartare och hitta se till att jag når mina mål varje dag – den är din assistent på vägen mot bättre kondition. Bättre sömn och bättre återhämtning – och ett mer balanserat liv.
Nightly Recharge™ återhämtningsmätning ger mig daglig återkoppling om hur bra jag återhämtar mig från stress och träning under natten.
Jag kan följa sömnfaser och få en detaljerad sömnanalys med sömnregistreringen Sleep Plus Stages™. Att få lättbegriplig information om sin sömn hjälper mig att göra nödvändiga förändringar för att sova bättre.

Här kommer lite statistik från veckan som gick.

Här har vi ett problem att ta tag i, sömnen. Sover verkligen som en kratta men nu skall det bli bättre.

Lördagens promenad från Enhagen till Garpgatan, Anders släppte av mig när vi hade varit och tittat till båten.

Veckans summering, de dagarna då staplarna är lite lägre måndag och onsdag kör jag styrketräning och det registreras inte här.

Min andra grej som jag inte kan vara utan den här tiden på året är mina Icebugs W Metro Bugrip.
Bästa skon nu när det är halt ute. Tredje säsongen för dessa skor dubbarna ser ut som nya, bra kvalitet på dessa skodon.

Mina favoritgadgets just nu
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram