I brist på fjäll-liv på grund av ni vet vad, så får vi passa på att njuta av den härliga och oväntade vintern vi har fått. Idag vaknade vi i Andersstugan till en strålande dag. Det hade varit -16 grader under natten så Molly ville ligga under mitt täcke för att inte frysa. Vi åt en lång frukost med bästa utsikten och sedan blev det ett varv runt Ö:n plus ett varv runt Tallskär innan vi landade på kompisarnas brygga och blev bjuden på jättegod hemmagjord korv.

Här har vi en tjej som trivs bättre hemma i stan, lite för kallt för henne med -16 grader under natten.

Solen kom fram och värmde så både mössa och vantar åkte av.

#Nästansomifjällen

Så mycket vintersport som jag har hunnit med de senaste veckorna kan jag inte minnas att vi gjort sedan barnen var små, kanske inte ens då. Långfärdsskridskor, slalom och längdskidåkning, jag har verkligen gått all in denna vinter, och jag älskar det. Imorgon skulle det också bli fint så då blir det kanske en tur på Mälaren igen.

Följ mig
Nästan som i fjällen
Märkt på: