Det börjar gapa tomt i fönstren så jag köpte lite nya gröna växter, pärlhyazinter, ormbunkar och en orkide. Ormbunkarna var nedsatta så jag fick två för en, de ser lite risiga ut men de kanske piggnar till lite om de får lite kärlek.
Pärlhyazinten ger lite hopp om våren. Jag stoppade ned lökarna i min söta auktionsfynd från Auktionsbyrån Effecta.

Har ni sett så fin flaska, Gin från Stockholms bränneri, dyr men så god och så fick man ju den fina flaskan på köpet. Flaskan ser ut som en sådan där gammal apoteksflaska för medicin, tänk att förpackningen är så viktig för en produkt.

Jag har så roligt på jobbet just nu, jag kan koppla upp mig hemmifrån mot labbet via en VPN tunnel. Så nu testar jag kod för glatta livet, finns inget som är så härligt att kunna testa sin kod på vår fina testutrustning och se att allt fungerar som man tänkt sig, jag har nog ett av de bästa jobben som finns.

Följ mig
Lite nya gröna växter
Märkt på: