Jag tyckte jag var värd en liten present eller två för att jag varit så duktig på jobbet de senaste två månaderna.
Min gråa mössa från Mads Nörrgard som jag använt jättemycket i vinter höll inte formen så bra, så det fick bli en ny mössa från Fjällräven.

Så klickade jag hem ett fint halsband från Skultuna Mässing , har ni sett så fin förpackning?

Halsbandet “The ball” är guldpläterat och jag gillar det enkla med en enkel rund boll på en slät kedja.

Fint eller hur, de gör mycket fina saker på Skultuna Mässing.
Men vad hände med vädret, jag hörde på nyheterna att våren kom till Västerås idag.
Hoppas att isen släpper fort så vi kan öppna sommarhusen tidigt i år. Det skulle ju vara härligt att kunna fira påsk därute i år också, påsken infaller i början av April i år. Det skulle bli sol och varmt i helgen så kanske vi kan damma av grillen och starta grillsäsongen. Jag hade också tänkt att köpa ett par nya joggingskor mina gamla är det inte mycket med längre. De här från Nike vill jag ha Air Pegasus den gamla klassikern.

Följ mig
Present till mig själv
Märkt på: