Nu har jag börjat tagga för påsken. Påsken är en av de bästa högtiderna tycker jag, inte så mycket stress som jul och midsommar mer bara skön avkoppling med skidåkning, gott sällskap, god mat och godis. I år blir det lite mindre av skidåkning, gott sällskap blir det men vi blir kanske några färre än vi brukar vara i hyttan på fjället. Gränsen mot Norge är stängd så i år får vi fira påsken på hemmaplan. Anders har firat alla sina påskar förutom 3 i Hytta på fjället så där snackar vi starka traditioner. Jag tänkte ta ledigt några dagar i påsk och hoppas på att Mälaren har sköljt så vi kan fira påsken på Ön precis som förra året, se här vad vi gjorde på Långfredagen förra året.

Idag har jag agerat porträttfotograf, Anders behövde en bild på sig själv inför en presentation han skall hålla. Nu fick nya objektivet jobba och det gör det bra. Anders var också duktig.

Och så har jag plockat fram påskpyntet, man ju bara så glad av påskpyntet, det är ju fint bara det när det ligger utslängt på matbordet. Men imorgon skall jag köpa ett påskris och pynta ordentligt.

Blommorna är till någon som fyller år imorgon, jag har några paket kvar som jag skall slå in. En tårtbotten har jag slängt ihop som jag skall fylla med någon god tårtfyllning så att den får gotta ihop sig till imorgon.

Porträttfotografering och props till påsken
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram