TV-hörnan på andra våningen i Villa Ormberget var svår att möblera och få mysig och inbjudande, hörnan verkligen värkte fram. Det tog ett bra tag efter att vi flyttat in som jag blev nöjd med hörnan. Och hörnan blev så bra att den fick vara med på ett hörn i ett hemma hos reportage i Aftonbladets Äntligen Hemma.

Det som löste möbleringen av TV-hörnan var att vi monterade låga vägghyllor längs med ena kortsidan av rummet som vi fyllde med böcker och ställde tavlor på översta hyllan. Vi skapade också en tavelvägg ovanför hyllan, vilket gjorde rummet mer ombonat och inbjudande. Vi köpte en byrå, Nordli, med mycket förvaring som användes som TV-bänk och hängde upp en TV på väggen ovanför byrån. Soffan är en gammal från MIO  som vi köpte till vårt allrum i vårt förra hus.
Molly älskar att sitta på armstödet och blicka ut över “sin” gata.

Nu håller jag på att värka fram hur vi skall planera om vårt vardagsrum. Vi lutar åt att det blir platsbyggda bokhyllor och jag är lite sugen på någons sorts väggpanel på väggen där vi skall hänga TV-n, det verkar som ytterliggare en grej som får ta sin tid helt enkelt. Jag skall samla lite inspiration till vardagsrummet på min pinterest.

En hörna som jag är nöjd med
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram