Så har jag äntligen fått tummen ur. Efter att ha suttit och läst tusentals bloggar har jag nu en egen. Jag skall använda den som en slags dagbok med bilder.

Mitt första inlägg handlar om midsommar 2009. Vi firade “bara” med familjen i år och det kändes lite konstigt, men skönt. Både jag och mannen är lite trötta det har varit mycket på jobbet nu i nästan 2 års tid och det verkar inte bli mindre,tvärtom. Två år i rad nu har vi firat midsommar med mina föräldrar och min bror med familj. Men förra sommaren blev vi med sommarstuga (ruckel är nog en bättre benämning). Så i år firade vi midsommar i stugan på ön och det var verkligen trevligt även om vädret var vanligt midsommarväder….. med inslag av hagel.

Vi klädde midsommarstången tillsammans med de andra stugägarna på ön. Sedan hem till lunch i stugan. Klockan 16 var det dans och lekar runt midsommarstången. Min son gjorde klart för 2 månader sedan att någon dans runt midsommarstången skulle det inte bli för hans del,men han kunde inte riktigt hålla sig.

Molly fickhälsa på många nya bekantskaper både stora och små.

Våran stuga är 65 kvadrat. Hade nästan inget tak när vi köpte den, fönstren var under all kritik och det bodde en grävling under stugan. Nu ett år senare har vi nytt tak, öppen planlösning, nya fönster mot framsidan och snart är all furupanel vitmålad och gävlingen har flyttat ut, kanske den kommer tillbaka i höst men då skall vi ställa upp med lite motstånd så att den inte känner sig välkommen. Bilden är tagen från stugan mer före och efter bilder kommer.

Blogg start
Facebook
LinkedIn
Instagram