Jobbade fram till Lunch på fredag. Därefter åkte jag och handlade mat för helgen sedan hem och packade badkläder inför en lovande helg med 1% chans för regn och varmt. Dottern tog med sig en kompis fast vi egentligen inte har plats,men hon är ganska bestämd min lilla dotter. Sedan packade vi allt i båten, sonen är otroligt duktig på att hjälpa till.

Väl ute i stugan hann jag knappt lägga till föränn ungarna var i vattnet, 21 grader till och med jag kan bada då. Vi hann både med att grilla och äta innan det var dags att åka in till land för att hämta maken som hade sent fredagsmöte.

På lördagen fick vi besök av jobbarkompisar med barn som var ute med båten. De tog med alla ungarna ut på ringåkning efter båten, mycket uppskattat. Sedan bjöd vi på taccos och de stannade en stund ut på kvällen som var fantastiskt fin och myggfri.

På söndag åkte vi till några fina klippor ungarna tog gummibåten och vi tog motorbåten. Vi hade fika med oss, västerås “skärgård” visade sig från sin bästa sida.

Senare på söndag kom andra kompisar ut med kajak och de hade fika med sig en underbar rabarberpaj. Efter ett sista dopp var det dags att packa ihop och åka hem. Undrar när vi kommer ut nästa gång, nästa helg kommer syrran på besök och helgen efter det få vi besök från Pittsburgh.
Weekend på Strömskär.
Facebook
LinkedIn
Instagram