Den här semestern blir mestadels på hemmaplan med valp, husmålning och sommarhus.


På fredagen bar det av till ön, fantastiskt väder, 21 grader i vattnet. Vi badade från nya bryggan. Jag dök i efter gräsmatteklippning skönt…. Drink på bryggan sedan hamburgegrillning. Dottern fick åka med på grannarnas nya vattenskoter. På lördagen fick vi besök av kompisar som vi inte sett på länge. De hade med sig fika och vi fick en jättefin ljuslykta till stugan bilder kommer snart.
Den hör helgen var det picnick party på ön. 150 glada öbor i klubbhuset med picnick och dans. Det var jättekul att bugga loss med maken. Någon gång under natten bytte någon ut vår norska vimpel mot en svensk flagga,kul, kul…

Sonen och maken har målat huset. Under veckan som gick. Nu börjar mina 3 semester veckor. Hoppas vädret blir bra så vi kan tillbringa mycket av tiden på Strömskär.

Semester 2009
Facebook
LinkedIn
Instagram