Mäklarhuset har en produkt som heter startklar. Jag har använt mig av den, och idag var en fotograf här och fotade huset. Jag har typ städat och plockat unden i två veckors tid. Så när fotografen var klar idag efter 2 timmars fotografering sjönk jag ihop i en liten hög. Så fint som jag har haft här hemma idag kommer jag inte att få på länge, därför passade jag på att ta en del egna bilder innan fotografen kom. varsågoda mitt hem.

Vardagsrum


Kök med matplats observera blommor och fruktskål.

Köket observera MariMekko och färska kryddor


Uterummet observera kaminen

Uteplatsen med skiffer
Jag har lite mer bilder som kommer vid nästa inlägg. Jag är ganska säker på att fotografens bilder är aningen bättre det skall bli kul att få se presentationsmaterialet av huset. Nu får vi se om vi kan hitta något som är bättrem, jag tvivlar. Sonen och dotter vill absolut inte flytta så vi får väl se….. Men det vore skönare att komma närmare stan, det känns som om man bor i bilen ibland.

Startklar
Facebook
LinkedIn
Instagram