Stockholm Horse Show var jättebra. Den häftigaste showen stod fransmannen Jean Francois Pigenon för. Han manövrerade sina 6 hästar utan grimma eller träns, man såg knappt att ha sade åt hästarna vad de skulle göra. Det var verkligen magiskt, publiken stod upp och klappade händerna efteråt, otroligt.

Julbordet på Havsörnen på lördag var kul. Framför allt att få träffa alla trevliga grannar från Strömskär. När vi komm tillbaka till hamnen var det mörkt. Stadens skyline har blivit lite mer internationell efter allt byggande utmed hamnen, trevligt.

Julpyntet är uppe. Halmstjärnan tappar några strån varje år.

Julbonaden fick vi av svärmor 2002 och den har sin givna plats i köket, underbar julröd färg. I kväll blir det glögg premiär,lingon är smaken vi provar i år.
Intensiv weekend
Facebook
LinkedIn
Instagram