Dolores

Idag var det jättekul att rida trots -17 grader i ridhuset. Hästarna är hur pigga som helst när det är så här kallt. Till och med gamla Marta var som en unghäst. Vi var bara 4 tappra som var och red idag men vi fick en toppen lektion. Mycket över gångar , galoppfattningar och lösgörande arbete, kul, kul. Jag red en ny häst Dolores som brukar vara pigg i vanliga fall. Kicki ridläraren tyckte att jag skulle rida med lite kortare läderoch hålla i mig, men det gick jättebra ingen oplanerad avsittning idag ialla fall. Och kan man tänka sig jag frös inte alls utan var jättevarm ser redan fram emot nästa gång. Vi skall bestämma ett dressyrprogram vi skall rida i vår jag tror jag tar LB:1 det har jag ridit 2 gånger förrut och det är roligt med mycket serpentiner och volter och dessutom lätta att komma ihåg.

Onsdagens ridlektion
Facebook
LinkedIn
Instagram