Sonen: Det är konstigt mamma först är det sol och fett skönt ute, nästa morgon är det SNÖ!
Mamman: Det kallas Aprilväder.

Idag lade jag i båten. Helt perfekt väder för en sådan aktivitet, +2 grader, 6 sekundmeter nordan och snöblask. Killen på Marinan frågade om jag verkligen skulle ut och åka båt idag. Jag undrade också men båtfärden gick ganska bra jag var utrustad med vantar, mössa, långkalsonger och en varmjacka.

Kanske blir det en tur ut till ön i helgen med övernattning om inte vädret är allt för kasst.

En bild på vår underbara 6:e familjemedlem vår Dvärgschnauzer Molly som är ett år och en underbar liten hund. Vi kunde nog inte fått en bättre hund så lugn, snäll och ändå sprallig. Hennes pappa blev 2009 års svenskuppfödda dvärgschnauzer, man kan nog se att hon brås lite på honom.
Aprilväder
Facebook
LinkedIn
Instagram