Tur att min mamma är här och tar hand om markservicen. Igår var jag i Frankrike, Crespin för ett jobbmöte. Kom hem sent igår natt. Idag kurs i Medvetet ledarskap.
Utveckla dig själv tillsammans med andra.
Vill du leva ett mera medvetet liv, bryta gamla vanor, tankemönster och beteenden och börja med nya som gagnar dig mer? Vill du öka dina färdigheter och ta fram fler av de goda egenskaper som finns inom dig? Vill du ta ökat ansvar för dina val, ditt välbefinnande och göra livet lite enklare och samtidigt må bättre?
Medvetet ledarskap riktar sig till dig som vill utforska dig själv och dina möjligheter. Tillsammans med andra får du tid och inspiration att reflektera över dig själv och din framtid. Du ökar din medvetenhet och kan göra bättre val. I kursen ingår sex olika avsnitt:- Kommunikation- Framtiden- Välbefinnande- Relationer- Ledarskap- Feedforward & uppskattning
Mycket intressant och lärorikt. Kursen är sex heldagar idag var det första tillfället. En kurs bara för mig med inte så mycket jobbanknytning jättekul.
Intensiv period.
Facebook
LinkedIn
Instagram