Norska vimpeln åkte ner imorse och svenska flaggan upp under grannarnas jubel. Nationaldagen firades i solen och badets tecken. Frukost på bryggan igen…. börjar kännas lite uttjatat. Sonens kompisar kom och hämtade upp O med motorbåt. 14 år och 20 hästar känns lite mycket men vad gör man, alla hade flytväst ialla fall. Lilla H:s bästis kom vid lunchtid och de badade och solade hela eftermiddagen. Maken håller på att förbereda det stora flytten av boden för att jämna marken för vårt nya gästhus. Själv hängde jag lite med Lilla H på däcket solbrännan börjar ta sig riktigt fint. Jag var lite för feg att bada trots att termometern visade 20 grader. Bara på ytan informerade lilla H så jag väntar en stund till innan premiärdoppet. Maken badade han är inte feg.
Flera nätter när jag och maken har suttit ute på kvällen har vi hört ett underligt läte läter nästan som en get. Idag berättade vår granne att det är en fågel som heter enkelbeckasin och kallas också fär flygande geten.Här är en bild,man lär sig nya saker varje dag.
Nationaldagen
Facebook
LinkedIn
Instagram