Idag tog jag sovmorgon. Ja har varit uppe tidigt varje morgon hela semestern. Jag har fått gjort så mycket på förmiddagen då Lilla H och O sover. Igår blev det en tur in till stan Lilla H behövde nya skor hittade dess läckra på Scorett.

Vi skulle äta lunch på stan på O:s favorit ställe, Subway. Men ve och fasa stället hade bytt namn till Goute. Men vi provade i alla fall och belv jätte besvikna. Kycklingen smakade jätte konstigt, senig och slaimig, det var på gränsen att vi klagade. Klagar är något jag sällan gör så då vet ni hur illa det var… Vi kommer inte att gå tillbaka. O får skaffa sig ett nytt favo ställe.

Väl hemma for jag ut till stugan och målade den andra sidan på sommarhuset. Vår ö-grannar klagade på att bloggen var missledande. I ett tidigare inläg lät jag förstå att hela stugan var ommålad vilket den inte är bara framsidan. Nu är två sidor målade. Jag fick också ett tips att måla fodret i en mjukare vit nyans så nu har jag valt Demidekks svartbruna täcklasy och äggvitt till fodren. Färgsättningen ser ut så här.

Önskar att vårt sommarhus såg ut så här….
Rosorna har börjat blomma för fullt i trädgården.

Idag blir det en tur på korthålsbanan, lunch på golfklubben.

Sovmorgon

En reaktion på “Sovmorgon

  • 2010-07-01 kl. 14:31
    Permalänk

    Färgerna på sommarhuset är perfekta! /Frida

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram