Söndag kväll i regn och blåst reste vi ut till Ön för att invänta de stora maskinerna som skulle anlända klockan 7 nästa morgon. Lilla H och hennes kompis följde med mej. Här sitter de framför datorna och spelar Sims. Vi tände brasan och drog på oss raggsockarna och hade en mysig kväll tillsammans.

Och så kom den då det stora vidundret med en otroligt duktig förare. Jag och grannarna stod bredvid och såg denna man gräva upp stenar med sin maskin som säkert vägde flera hundra kilo. Han navigerade denna maskin som om det vore en ballerina mellan uthus, elledningar och pionbuskar, vilken man….

Här ser man brunnen och framför det avloppet till nybygget. Sedan skall han
“bara” gräva ett 1,5 meter djupt dike till baksidan av huset bortersta hörnet för säkerhets skull och ansluta vatten och avlopp där också.

Sånt här väder hade vi, bara 20 grader i vattnet. Inte ens Lilla H badade.
Vatten och avlopp
Facebook
LinkedIn
Instagram