Idag köpte jag  ett handfat, en toalett samt en spis 1000 kronor för allt vilket fynd. Vi skall ha det i stugan. Nu fattas det bara en diskbänk med blandare får leta på blocket.
Annars har dagen varit hektisk träffade elektrikern som skall dra elen ute i sommarhuset på ön under lunchen. Slutade jobbet klockan 16.00 hem gå en sväng med Molly. 
Packa Lilla H:s friidrottskläder åka och hämta Lilla H hos hennes ridkompis utanför stan. Skjutsar henne till friidrotten åker och handlar mat till sonen och hans kompisar som skall sova över i sommarhuset helt själva… Jag har pratat med grannen han håller ett vakande öga över dem. Åker ut med maten till dem får med mig en av killarna hem han fick inte sova över för sina föräldrar. När jag lämnar av killen döm om min förvåning inget tack för att du kör hem vår son. Istället får man sig en släng av vilken oansvarig förälder man är som låter barnen sova ensamma på en ö tänk om de får ett getingstick vem skall då köra dem till akuten bla, bla, bla… 
Jag blev så förvånad av detta bemötande så jag visste inte vad jag skulle svara. När jag kom hem tänkte jag på att killarna hade ju varit ute helt själva hela dagen med båten på Mälaren det var väl lika hemskt det.
I sommarhuset har de i alla fall grannarna som håller ett vakande öga över dem. Ibland blir man förvånad över folk. Men det är deras problem inte mitt. Jag har i alla fall ringt till de andra killarnas föräldrar och informerat dem om läget och de tycker att det är Ok så det känns skönt. 
Fyndat
Facebook
LinkedIn
Instagram