Gick upp klockan 7.30 imorse för en arbetsdag på ön. Elektrikern gjorde ett fantastiskt jobb så nu har vi åter el i sommarhuset. 
Maken jobbar med badrummet som sakta växer fram. Förra helgen kom han underfund med att det behövs ett avluftningsrör så han hann inte lika långt som han tänkt sig. Men idag hann han nästan lägga all panel på väggarna och satte fast  handfatet. Imorgon kan det nog bli lite tak också.
Själv jobbar jag med köket. Har köpt 2 stycken 80 bänkskåp, ett med lådor och ett med dörrar där diskhon skall sitta. Jag har också köpt en bänkskiva, diskbänk, blandare och avloppsgrejor.
Maken hjälpte mig att såga ut bänkskivan så att diskhon passar. Har inte satt på beslagen på lådorna än, kanske imorgon.
Lilla H sov över hos en kompis inatt och O var hemma och snuvig så Molly fick följa med ut till Ön. Som ni ser tyckte hon det var lite långsamt. Imorgon blir det dvärgschnauzer prommenad på förmiddagen och agility kurs på eftermiddagen.
Lördag i blåställ

2 reaktion på “Lördag i blåställ

 • 2010-09-07 kl. 12:14
  Permalänk

  Hejsan,

  Spännande! Kommer bli så fint. Fina inspirationsbilder du har. Tänkte också haft en glasskiva som stänkskydd när vi gjorde om köket. Men det var för "nytt" då och ingen visste hur man skulle göra för att montera fast det. Så det blev att tänka om.

  Hur gör ni för att få alla grejer över till ön?? Går det färja?

  Ha en fin dag,
  Sanna

 • 2010-09-07 kl. 17:55
  Permalänk

  Det går en passagerar båt till och från ön under sommaren men vi använder vår egna båt för transporterna. Det blir lite mer pyssel med en stuga på en ö….

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram