Lilla H och jag gick en långprommenad med Molly i skogen. Vi hittade trumpetsvamp och trattisar. Svampen använde Lilla H och hennes kompis till att förbereda en delikat förrätt till lördagsmiddagen. De bakade också cup cakes som smakade himmelskt. Tänk att få så fin hjälp i köket… Jag  hade förberett en Boeuf Bourguignon dagen före som jag serverade med potatis och svart vinbärsgele, mums. Till efterätt bjöds det cheese cake och cup cakes också mums.
 
Dukade i uterummet och eldade i kaminen. Tände ungefär 50 teljus + 20 vanliga ljus, önskar jag kunde ta ett bra kort på den magiska stämningen i uterummet. Oktober och november är perfekta månader för fester i uterummet.
Trattisar
Goda muffins och fint dekorerade
Fick en söt hemtrevnad med tillhörande sötaste krukan.
Lördag med goda vänner
Facebook
LinkedIn
Instagram