Nu kan dottern andas ut. Efter en vecka med intensivt repeterade i konserthuset och med 4 utförda konserter + uppvisningskonsert för Tuban som hon också spelar så kan hon ta det lugn tills på måndag. På måndag startar repetitionerna inför Lucia konserten, det är ett tufft jobb att gå i musikklass under december månad.

I fredags var de lediga och Hanna bakade tillsammans med sin mormor. De gjorde lussekatter, knäck, pepparkakor och pepparkakshus.

Mina krokusar börjar slå ut.

Idag blir det julbord på Havsörnen, vi får se om den ligger vid kaj eller vågar sig ut bland isflaken.
Sonen och hans kompisar tar nog sovmorgon de hade skräcknatt i vårt ungdomsrum som är ihopbyggt med carporten. Perfekt att ha ett extra utrymme när barnen börjar bli lite äldre och vara ifred, fast inte för långt bort…

Julbak och Julkonsert
Facebook
LinkedIn
Instagram