Idag skall jag pynta uterummet. Jag skall ta in lite natur och ljus. Våra vänner som vi hälsade på igår har ett helt underbart hem med ett fantastiskt uterum som de pyntat så läckert. Tyvärr glömde jag kameran hemma….
Annars kanske vi hinner med en runda på stan. O behöver en tur till frisören.

Ändrade planer. O följde med kompisar hem efter konfirmationen. Lilla H ville träna friidrott, maken stack iväg till jobbet. Själv gick jag ut i skogen och plockade in lite natur till uterummet. Det var kallt att pynta trots att jag tände i kaminen. Det tar en stund att få ut all fukt. Här är lite pics från vad jag gjort så långt.

Möbler som har pyntats av moder natur

Glasväggarna i uterummet.

 Ljuskronan fick lite grankläder på sig och röda ljus.

Mer natur fick följa med in.

Den här hörnan är lugnast i hela huset.

Juldekorera
Facebook
LinkedIn
Instagram