Det är så viktigt att ha en välkomnande hall. Vår hall är långt ifrån välkomnande, det finns ingenstans att ställa ifrån sig skorna eller hänga upp kläderna. En tråkig furu byrå som inte innehåller något vettigt (kan man förstås göra något åt). Under trappan har vi också förvaring för extrastolar vilket inte ser så lyckat ut.  Jag skulle vilja bygga in trappen så man får någon sorts “walk in closet” där man kan hänga av sig kläderna och ställa ifrån sig skorna. Sedan skulle jag vilja ha någonting att sitta på en bänk eller snygg rottingfåtölj. En ny spegel och ett månbord under den. Så skulle jag vilja tapetsera eller måla i någon ljus färg, inte som nu gult med terrakotta inslag, huuuu hur tänkte jag?
Här är lite inspiration för hallen
Underbar grå färg.

 Praktisk och snygg hallmöbel.
 Älskar färgerna vitt och grått.
Vitt och grått även här… 
Snygg klädhängare.
Det verkar av bilderna att döma att det får bli något i grått.
Ha en skön helg. Jag har redan varit ute en runda med Molly, resten av familjen sover. Nu blir det kaffe med Dalslandskaka bakad av min mamma.
Göra om hallen

En reaktion på “Göra om hallen

 • 2011-03-08 kl. 12:12
  Permalänk

  Hej
  Vilka fina bilder!
  Undrar var man köper klädhängaren ovan, den breda bruna??
  mvh Christina

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram