Här är 2008, 2009 och 2010 års färger

Motiveringen för årets färg:
I en tid av motgång behöver vi något som gör oss glada. Årets färg är en medryckande och stimulerande färg som får adrenalinet att pumpa – perfekt för att skaka av oss vemodet. Färgen ärver sina positiva anda från sim mamma röd, den mest fysiska, färgtonen i hela färg-spektrumet. 
Intensiteten av denna festliga rödaktiga skära färg lockar och engagerar. Faktum är att denna färg, inte den sötaktiga doften av nektar från denna blomma efter vilken den är döpt, är det som lockar bin och humlor till blomman. Färgen för också med sig en våg av nostalgi för sin samhörande doft som påminner om sorgfria dagar av vår och sommar.

Vilken färg är det då jo

Honeysuckle!


Kanske en färg jag kommer att ha i min klädsamling. Jag tror dock inte i inredningen, men man vet ju aldrig.

2011 års färg
Facebook
LinkedIn
Instagram