I helgen har vi varit i vackra Västergötland, närmare betsämt i Ulrichamn. Min kusin gifte sig med sin drömprins i samma kyrka där mina föräldrar gifte sig för 49 år sedan. Nästa år firrar de guldbröllop det måste vi fira på något sätt. Min kusin prickade också in sitt bröllop på min bröllopsdag dubbelt skoj alltså. Min bror räknade ut att mina föräldrar och vi syskon har samanlagt varit gifta i 100 år i år, 49+19+17+15=100. Tänk vad man kan hitta på med siffror.
Mina föräldrar har den mest fantastiska lägenhet man kan tänka sig, se bara på utsikten.
 Dessutom har deras bostadsrättförening extra gästrum i källaren plus relaxavdelning och eget gym. Det är inget straff att åka och hälsa på mina föräldrar alltså. Dessutom är min mamma en förstaklassens kock så man kan inte stanna för länge.
Utanför Ulricehamn ligger Gällsta med en bra Outlet, titta vad jag köpte

Regnjacka från Henri Lloyd i tunt smidigt tyg som går ner en bit på låret hur snygg som helst.
Lilla H och hennes BFF (Best Friend Forever) stannade kvar hos mormor och morfar. Lilla H:s BFF har en jättesöt blogg .
Vackra Västergötland
Facebook
LinkedIn
Instagram