Snart skall sommarhuset (sommarhusen) stängas för vintern men jag planerar redan nu för nästa sommar. Då kommer vi nog flytta ut till sommarhuset och bo där mesta delen av sommaren. Då vi har byggt ett extra hus på 30 kvm så har vi nu boyta på nästan 100 kvadrat. Innan vi stänger igen husen för vintern hade vi tänkt att hinna med att få upp ett styck innertak, vitmålad väggpanel och bli klara med listning och de fastbyggda våningssängarna i kabyssen.
 Lite inspiration inför nästa sommar…

 Läckra kaminer från Stackstoves
 Storsele från IKEA vill ha vill ha……
 Bord från IKEA

Utedusch mysfaktor….
Inspiration till sommarhuset

En reaktion på “Inspiration till sommarhuset

 • 2011-10-22 kl. 21:40
  Permalänk

  Hej Åsa,

  Den stolen var snygg! Från IKEA säger du? Det var såå jättelängesen jag var där. Mysigt med utedusch. Vilken lyx det skulle vara att ha någon av dessa. Gillar färgerna i mosaiken som liksom smälter in i miljön.

  Ha en fin söndag!
  Kram Sanna

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram