Idag fick jag mail från våra sommargrannar på Ön. De rapporterade att nu är det säkert att gå över isen, jag längtar så. Men frågan är när vi hinner med detta för helgen är fulltecknad med DM i friidrott, öppet hus på Gymnasiet, plus två födelsedagskalas. Dessutom måste vi inhandla en stycken klänning till Lilla H inför ett bröllop, inte det lättaste åt en 13-åring, snart 14.
Hoppas att vi kan klämma in ett Ö-besök på söndag förmiddag, vi får gå upp lite tidigare, A och jag. Jag har ju ett litet projekt som är färdigställt och som skall testas i sommarhuset….
Jag har nu tre objektiv till min kamera
ett fast 50mm väldigt ljusstarkt 
ett 18-55 mm
 och ett 55-250  så nu måste jag bara köpa en större kameraväska. Kolla in den här snyggingen
Den får det bli, klick, klick.
Trevlig helg!
Fredag Favodagen

4 reaktion på “Fredag Favodagen

 • 2012-01-27 kl. 22:38
  Permalänk

  Hej Åsa,

  Oj fullspäckad helg! Känns igen! Har vi barn i samma ålder tro..? Vi "springer" också på öppet hus (och kliar oss i huvet åt alla gymnasieval…) och så har vi en väldigt bestämd och snart fjorton-årig dotter 😉

  Ha en trevlig helg och hoppas ni hinner ut till ön.

  Kram Sanna

 • 2012-01-28 kl. 15:33
  Permalänk

  Jag brukar le igenkännande när jag läser din Blogg. Jag tror våra barn är i samma ålder.

 • 2012-01-28 kl. 15:34
  Permalänk

  Jag brukar le igenkännande när jag läser din Blogg. Jag tror våra barn är i samma ålder.

 • 2012-01-28 kl. 15:36
  Permalänk

  Jag brukar le igenkännande när jag läser din Blogg. Jag tror våra barn är i samma ålder.

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram