Jag håller som bäst på att måla om de gamla utemöblerna som följde med sommarhuset när vi köpte det. Jag hade så stora planer för vilken färg jag skulle välja, funderade på grått eller svart. Men vad blev det till slut? Vit fönsterfärg. Två stolar är slipade och målade med två lager, en soffa och en stol är slipad och målning skall påbörjas under helgen. Jag hoppas i alla fall det, Mr H verkar ha andra planer för mig så vi får väl se hur det går.
Vi har haft både elektriker och rörmokare ute i den nya stugan, Andersstugan. Så Mr A har nog tänkt sig att koppla in vatten till kök och toalett samt måla innertaket en omgång till och så vill han nog bygga lite på däcket vi får se vad som blir gjort. 
Det blir premiärövernattning idag.
Lilla H har egna planer idag blir det friidrott, ridning och övernattning hos kompis. O har sovit över hos kompisar inatt hoppas han vill komma ut till stugan ikväll. Han är ju tonåring och har moped så han kanske är kvar hemma med sin kära X-Box.
Lite inspiration för sommaren.
 Det är många som bygger sine egna utemöbler.
 Ser inte ut som det är i Skandinavien precis.
 Gillar belysningen, ibland är det nästan synd att våra svenska somrar är så ljusa 😉
Vita utemöbler med fräscha kuddar, hoppas jag får till något liknande med mina utemöbler. Bilder kommar snart.
Utemöbler

2 reaktion på “Utemöbler

 • 2012-04-28 kl. 13:57
  Permalänk

  Hej Åsa!

  Låter som ni kommer få en hel del gjort i helgen. Skönt att sätta igång med projekten igen. Måla är såå tråkigt.. jag har också utemöbler som ska målas, men det tar ju sån tid innan det blir klart!

  Trevlg helg!
  Kram Sanna

 • 2013-12-22 kl. 18:25
  Permalänk

  Hej!
  Jag undrar vilka som har gjort utemöblerna på bild nummer 3 ovanifrån, alltså pinnsofforna och stolarna? Dom var väldigt fina! 🙂

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram