Lördagen tillbringades med att forsla Lilla H till alla hennes aktiviteter, friidrottsträning, stallet och bio. Hon har energi i massor jag tror hon har det efter sin far. Hennes far Mr H fortsatte med köket i Anderstugan, han har designat supersnygga hyllor i köket, bilder kommer och så har vi nästan vatten också bara lite rör och småpyssel som skall fixas. samtidigt håller han på att designa och bygga ett matbord. En del skall stå inne i Andersstugan på benbockar, nej de skall inte inhandlas på IKEA de skall byggas av Mr A himself. Den andra delen av bordet kommer att bli ett utebord och om man är många skall borden enkelt sättas ihop. Jag tror att det blir jättebra.
Jag lagade en jättegod lammsadel med råstekt potatis till middag och vi eldade i kaminen i uterummet, svensk sommar 4 grader, regn och blåst.
Just nu sitter jag inregnad i sommarhuset efter att ha planterat pelagonier, klippt gräset, lagat sopborsten, kört med trimmern och ätit lunch på bryggan i solen.
  Taget med mobilen, glömde kameran.
Söndag med småfix

En reaktion på “Söndag med småfix

  • 2012-06-04 kl. 09:45
    Permalänk

    Hej Åsa,

    Du har ju hunnit med massor! Synd att vädret gjorde helomvändning bara..brr! Snygga dynor. Konstigt nog gillar jag den gröna (?!) från Åhléns och hela färgskalan tycker jag skulle vara fin att blanda. Ränder är ju aldrig fel det heller.. hm, svårt val. Jag fick avbryta mitt måleri av trädgårdsmöbler på grund av vädret. De ligger i en hög på verandan och ser jääätteinspirerande ut.. not! Måste ta tag i det snart igen. Det blir visst ingen ordning på projekten här. Har massor av annat i huvet, bland annat en stor födelsedag som planeras, leta kläder till dottern (kräver stor portion tålamod, stön!) och så hitta på nåt skoj för sonen som slutar nian. Ja, sen är det ju Midsommar o lite annat emellan också haha. Juni har precis börjat men den kommer smälla av i raketfart!

    Ha en fin vecka – kram Sanna

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram