Idag började del 1 av min semester. Dagarna innan semester brukar vara ganska intensiva, semester=tydlig deadline, phu. Förra året delade familjen på sig, Lilla H och jag åkte till Irland på fälttävlansläger. Mr A och O gjorde en roadtripp i USA. I år stannar vi hemma, staycation. Eller hemma och hemma, på Ön kommer jag försöka vara så mycket som möjligt. Vi brukar ju bara åka ut när det är fint väder men i år får vi nog inte vara så nogräknade.
Jag kom just ut, resten av familjen kommer i eftermiddag. Jag har tänt i brasan, satt på kaffet ute regnar det…
Staycation

En reaktion på “Staycation

 • 2012-06-17 kl. 09:50
  Permalänk

  Hej Åsa,

  En staycation är inte helt fel det heller, särskilt inte när man har ett så fint ställe som ni har.

  Tur man har sommaren på sig att ställa om till "gymnasieläge" 😉

  Ha en skön söndag!
  (trots ruskväder)

  Kram Sanna

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram