Bara Lilla H, Molly och jag på ön idag. Mr A och O är i Mora, Gesundaberget,  och kör downhill. Downhill är när man kör cykel nerför slalombackar, något som O gillar fett mycket. Lilla H och Molly ligger på soffan och tar en eftermiddagslur, inte ofta det händer. Jag sitter med lappen i knät och tar in utsikten över Västeråsfjärden, mycket rogivande.
Bild från bryggan under förmiddagen när solen tittade fram. 
Igår tog jag mitt premiärdopp för säsongen, rekordsent, brukar alltid bada i Juni men inte i år….
Skön lördag

En reaktion på “Skön lördag

 • 2012-07-14 kl. 17:50
  Permalänk

  Hej Åsa!

  I Mora har jag släkt och Gesundaberget har jag semesterminne ifrån när jag var tio år. Så fint där! Downhill låter som en våghalsig sport.. och alltså inget för mig, hihi 😉 Men hu för ett dopp! Var det inte kallt??

  Redan en vecka sen vi hade vår stora fest och nu känns det som energin är tillbaka igen. Jösses så slutkörd jag kände mig! Nu försöker jag läsa ikapp på alla fina bloggar. Det pumpas ut så många trevliga inlägg att det är svårt att hinna med överallt.

  Beundrar din klätterros, som är hur vacker som helst. Vilken fin färg det är på den. Roligt när man ser resultat i trädgården. Jag hoppar jämfota av lycka över mina hortensior just nu. De har börjat blomma! Tog bara tre år…

  Bilden på din dotter över häcklöpningen är helt suverän! Vilket fint foto du fångade henne på där. Vad duktig hon är sen då! Grattis till henne och prestationerna.

  Ha en trevlig helg och tack för att du hälsar på hos mig!

  Kram Sanna

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram