Gillar nog stillheten på “min” Ö bäst. Idag lite grått ute så det blev en tur till stallet, köra tvättmaskinen lite och   
lite inköp av matvaror. Sedan ut till Ö:n. Det är inte många här ute just nu blåsigt och regnigt som det är. Men då trivs jag också här ute, tänder i brasan, tänder ljus och tar en prommenad med lilla Molly.
Och så surfar jag runt lite på snabbare bredband, 4G, lika snabbt om inte snabbare än hemma.
Tillbaka till min ö

En reaktion på “Tillbaka till min ö

  • 2012-07-24 kl. 17:58
    Permalänk

    Det lät väldigt skönt med stillsamheten. Finns ju både fördelar och nackdelar med dåligt väder. Jag har till exempel fått ändan ur och städat kylskåpet.. ska ge mig på några kökslådor också och så har jag hunnit läsa mina tidningar som samlats på hög..

    Men idag har vi en kanondag och strålade solsken, vad glad man blir av det 🙂

    Kram Sanna

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram