En fantastisk höstlördag med solsken. Idag har jag mest agerat chaufför. 10.30 packade Lilla H:s träsningskläder och hämtade Lilla H hos BFF för vidare transport till friidrottshallen. Mr A och jag åkte därefter ut till Ö:n för att kolla hur det går med byggbrygget. Sedan hem och Trimmade Molly. Packa ridgrejor hämta Lilla H från friidrottsträning, åka förbi ICA köpa en sallad till Lilla H och vidare till Stallet. Väl hemma promenad med Molly i sköna höstsolen sedan förbereda rådjurssadel inför kvällen. Rådjussadel, potatisgratäng, kantarellsås och vinbärgele mums.
Har inte fotat på länge men här kommer lite inspirationsbilder från nätet
 Skall försöka mig på att virka ett pallöverdrag måste bara hitta ett mönster.
 Härlig matta, som mosaik.
 Favoritbild i repris.
 Mer virkat
 Snyggaste sommarhuset ever… 
Imorgon blir det nog långprommenad, skulle bli fint imorgon oxå.
Solig höstlördag 🙂

2 reaktion på “Solig höstlördag :-)

 • 2012-10-27 kl. 17:48
  Permalänk

  Heeej Åsa!

  Puh! Vilken dag du haft. Hoppas du hunnit njuta av fina vädret. Själv har jag suttit på bänken och hejat på innebandytjejerna under förmiddagen – och vinst blev det, tjoho 🙂 När vi kom hem fick jag ett ryck och räfsade lite löv i solskenet, finns en hel del av den varan, pust. Eftermiddagen tillägnades urkarvning av pumpan som nu står utställd på trappan med lite benknotor och spindelväv som dottern fixat. Nu återstår att få middagen färdig! Rådjurssadel blir det inte här men, åh vad gott det låter!!

  Gillar dina inspirationsbilder. Grovstickat/virkat är faktiskt riktigt snyggt och mattan föll jag pladask för. Snyggt mönster och fina färger!

  Ha en trevlig kväll och fortsatt trevlig helg!

  Kram Sanna

 • 2012-10-28 kl. 03:39
  Permalänk

  Vilken dag du har haft!
  Väldigt fina inspirations bilder.
  Ha en skön söndag!
  Kram Bodil.

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram