Jag har länge försökt ropa in en stringhylla på nätauktion. Det har inte gått så bra men nu lade jag ett lite högre bud och hoppas att stringhyllan blir min. Jag tror faktiskt att jag skall ta mig till auktionen för att försäkra mig om att ingen lägger sig över mitt bud…..
Jag hade tänkt ha en stringhylla i soffhörnan i Andersstugan men hur skall man möblera en stringhylla så det blir snyggt och inte ser rörigt ut. Jag vill ju ha saker i hyllan som man kan behöva när man sitter i soffhörnan, böcker, spel kanske en lampa.
 Ja en tavla vore inte så dumt.
 Snygga askar eller burkar att ha kortleken eller Yatzyt i.
 Ljusstake, absolut
 En klocka, kanske inte
 Stora grejor så att det inte blir plottrigt tror jag på.
 Inte bara böcker kanske…
Det här var väl en fin balans.
Stringhylla
Facebook
LinkedIn
Instagram