Molly och jag på Ö:n denna fantastiska maj kväll. Har just avslutat en promenad med Molly och allt är så vackert ute just nu. Jag hörde näktergalen och koltrasten. Hela Ö:n är som en vacker park med förgätmigej gullvivor och vitsippor. Maj är nog min favoritmånad.
Ny matta inhandlad till Andersstuga. Jag tog en sväng runt min favoritbutik Lagerhaus och där hittade jag denna snygga sak.
Vi får se om Mr A också gillar den. Mr A är på party med arbetskompisar, Lilla H är på Disco på stadshotellet och O ville vara hemma hos sin kära Dator. 
Jag köpte en lite ljusuggla till stringhyllan.
Jag har en hemma redan och jag gillar den jättemycket.

Mr A har gjort canvas bilder av några fotografier som han tyckte särskilt mycket om. En Örn och en Augustimåne, båda bilderna tagna här ut på Ö:n.
En lampa att hänga i taket fick också följa med hem från Lagerhaus.
Trevlig helg
Ö-liv hela helgen

En reaktion på “Ö-liv hela helgen

  • 2013-05-25 kl. 07:24
    Permalänk

    Hejsan hejsan!

    Himla fint det blev med nya mattan. Lagerhaus har mycket skoj och till bra priser dessutom. Vad härligt du beskriver livet på ön med allt som står i blom nu – ett riktigt paradis 🙂 Ha en fin helg!

    Kram Sanna

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram