Stilla och rofyllt, så känns det när man kommer ut på Ö:n
 Här går tiden lite saktare.
 Vem har varit på min brygga, kan det vara de där ankorna nu igen….
 Och därborta ligger vardagen.
Fyra lediga dagar ligger framför mig.
Stilla

2 reaktion på “Stilla

 • 2013-06-06 kl. 08:51
  Permalänk

  Hej Åsa!

  Skönt med fyra dagar ledigt! Vädret verkar för en gång skull vara med på noterna också. Här ska njutas och bara vara hemma. Firar ni Nationaldagen på något speciellt vis? I år blir det inga aktiviteter för oss. Barnen är så stora nu och vill inte hänga med ut på nåt så vi skippar det helt och hållet i år. Ska ut och måla växtstöd om en stund och kanske blir det något gott till kaffet som belöning/firande senare 🙂

  Ha en fin dag!

  Kram sanna

 • 2013-06-06 kl. 16:35
  Permalänk

  Sanna, jag brukar göra en tårta och ta ner den norska vimpeln och sätta upp den svenska flaggan som jag tycker är så vacker. Anders och jag har fått var sin t-shirt med svenska flaggan på av våra grannar här på ö:n de tar vi på. Snart blir det tårta, kramar från Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram