Nu får jag följa med Lilla H runt på olika Friidrottsarenor runt om i vårt vackra land.
Det kan ju vara lite vanskligt att vara friidrottare i Sverige, vädret är ju inte jättestabilt.
Men Lilla H har haft tur så fort hon skall börja värma upp så har det slutat regna och solen har visat sig. Förra helgen var hon i Sollentuna och sprang och denna helgen var hon i Huddinge. Det är väldgt trevligt att vara med, igår var det en stor delegation av tävlande, tränare och föräldrar från Västerås som hade det trevligt på Källbrings IP. Vi drack kaffe i solen hejade på de tävlande och hade det allmänt gemytligt.
 Först ut 300 m häck.
 2 häckar kvar mjölksyran börjar göra sig påmind.
 Bara en häck kvar nu är Lilla H rejält trött.
Sista häcken bara upploppet kvar, Heja
Sommar=Friidrott
Facebook
LinkedIn
Instagram