Ja vad skall man säga vackrare möbel har jag inte sett på länge. Detta måste bli en klassiker.
En perfekt sittvinkel på ett vackert trästativ, en sadelgjord av lin som bär sittdyna av hästsvanstagel och ryggkudde av sjöfågelfjäder, båda i fodral av naturgarvat Tärnsjöläder. Asketisk i sitt uttryck, men komfortabel i sin känsla. Man sitter inte i en stol utan i rummet, som fritt i luften. Att placera två bredvid varandra är extra vackert. Många av Norrgavels möbler har generiska namn, men vad är detta? Mer än en stol, men Fåtölj är alldeles för stoppat… så vi tog engelskan till hjälp och det blev Easy Chair.”
Nirvan Richter, formgivare
 De skulle passa perfekt hos oss.
 Graciös och elegant.
 Kunde tro att det är Danskt 60-tal, nej det är svensk nutid….
Nu skall jag chilla söndagskväll.
En stol
Facebook
LinkedIn
Instagram