Jag fick så många fina julklappar i år.
En vattenkokare som passar som handen i handsken i vårt
retrokök.
En Smeg.

Fina knivar från Ola som tyckte av vi
behövde uppdatera oss på den fronten.

Knivar från MAC är extraordinärt vassa på grund av den noggranna slipningen. Med riktigt vassa köksknivar blir matlagningen mycket roligare. MAC-knivarna är tunna vilket ger dem en härlig smidighet. På grund av sin hårdhet på 57 till 61 HRC håller sig knivarna från MAC skarpa längre. Hårdheten går dock inte ut över enkelheten att slipa knivarna. MACs knivar är tillräckligt hårda för att vara enkla att sköta om. Slutligen är det balansen i knivarna som utmärker MACs knivar. Det tillsammans med ergonomiska handtag gör MACs knivar sköna att arbeta med.

Här har det varit en skön söndag med
uppstart av ett litet projekt.

Ja så kan det se ut .
Nu skall jag påbörja en efterfrågad fiskgryta med saffran i.

Passande julklapp
Facebook
LinkedIn
Instagram