I somras planerade vi att vi skulle fira pappas 80-årsdag i Krakow. Sagt och gjort hotell flygbiljetter, restaurang och utflykter bokades. Och så gick höst och vinter och vips var det dags att åka. Det visade sig att vi bokat in rätt helg, 24 grader och sol. Hotellet låg mitt i centrum av Krakows gamla stad med mycket restauranger och barer. Första kvällen hade vi bokat in hela gänget, 15 pers, på restaurang Kogel Mogel som visade sig vara en jättebra restaurang med god mat och bra service.
På lördagen besökte vi Auschwitz som berörde mycket.
Vid hotellet
Vackra hästar som man kunde åka med.
Pappa som överraskades av att alla barn och barnbarn som dök upp i Krakow.
Hela gänget på väg till Kogel Mogel
Långbord
Det hölls tal, med pannlampa.
Mamma och pappa
Ja Krakow var verkligen en positiv överraskning.
På äventyr
Facebook
LinkedIn
Instagram