Det här projektet som vi aldrig får till.
Först beställde jag grå mönstrad klinkers a la Marakesch,
inte bra.
Sedan beställde jag enfärgat grått klinkers, inte bra.
Men titta här vad jag hittade idag på nätet.

Peronda Mosaik D Ocean är en handgjord detaljerad mosaik från spanska Peronda. Hur snyggt!

Tänk denna snygga mosaik framför öppna spisen.

Varje bit är 4.5 cm och en ligger på ett nät 30×30 cm.

Finns också i denna färg med lite brunt inslag, jättefin den också.

Yes detta blir bara så perfekt.

Jätteskönt med långhelg. Planerar inför studenten på fredag.
Mest i huvudet än så länge. Gjorde 30 mini-pajer i veckan som gick och köpte in lite  servetter och annat småpyssel. Tänkte ta ledigt på torsdag och fixa buffen och allt annat som behöver förberedas. Ett tag var det prat  om att de ville ha champagnefrukosten hemma hos oss men nu verkar det som om det blir hos en annan klasskompis, ett moment mindre 😉 för mig.

Tog mig tid att åka ut en sväng till sommarhuset fast vädret inte är på topp.

Har klippt gräs både på tomten och vid bryggan. Så har jag påbörjat målning av två stolar och en pall, mer vitt…. Jag har fixat klättersnöre till Klematisen på kortsidan som jag planterade förra hösten, den växer så det knakar. Så har jag gödslat gräsmattan för det skulle regna men det gjorde det inte så jag ficka vattna istället så inte gödslet bränner gräsmattan. Nu blir det hundpromenad Molly ligger här bredvid och snarkar, men hon vaknar nog till när hon hör ordet promenad.

Perfekt
Märkt på:
Facebook
LinkedIn
Instagram