Trots att min stil är långt ifrån, eller kanske inte jättelångt ifrån, Svenskt Tenn så blir jag så inspirerad när jag går in på deras hemsida. Denna gång inspirerades jag särskilt när jag såg de gula tegelväggarna. Eftersom vi bor i ett 50-talshus med bitvis tegelfasad så brinner jag lite extra för denna gula sten. Och hade man en uteplats som den här, ja då skulle man sitta där jämt.

Så här vill jag att min uteplats skall se ut!

Och så här grönt vill man ju ha nu, jag får helt enkelt åka en extra tur till blomsteraffären.
Kryddor kan man ju också ha som blommor.

Elefantöra i kombo med Mårbackapelargon och den snygga glasskålen, jag dör så fint.

Och mer gul tegelvägg med en fantastisk matgrupp som man bara kan drömma om.

Post student har gått till återhämtning. Jag har ö-pendlat lite för vädret har varit så härligt, det funkar jättebra tar bara 35 minuter dörr till dörr.
Nu är det bara 2 veckor kvar till semester och vi har som vanligt inte planerat så mycket. Jag vill åka en sväng till syster och titta på hennes renoverade hus och en sväng till mamma och pappa skulle vara trevligt, en vandringstur i norska fjällen om vädret tillåter. Annars blir det nog Staycation i sommarhuset, det brukar funka. Nu måste jag fixa till mig vi skall trampa ner från berget och grilla hemma hos mysigaste kompisarna.

Inspiration när den är som bäst
Märkt på:
Facebook
LinkedIn
Instagram