Det är likadant varje år, ett hårt race mot den hårdaste av deadlines, sommarsemetern.
Den sista veckan var inget undantag men med ett tillägg av en härlig sommarförkylning. Kollegor från England och Italien som körde järnet med sena kvällsmanglingar för att nå fram till en release av en stor kravmassa på fredag. Pust det gick nästan, får jobba lite i helgen så semestern har inte börjat riktigt än. Men jag är i sommarhuset så det känns lite som semester i alla fall.

Det blåser, jag har varit lite orolig för våran flytbrygga men den hade klarat sig över förväntan. Det är mycket krafter i gång när det blåser 10-12 sekundmeter från nordöst över Västeråsfjärden rakt in på vår brygga.  Vi skall byta kättingarna som håller fast bryggan de är ganska rostiga, det blir väl ett semesterprojekt.
Förra året när jag gick på semester gjorde jag det här inlägget.
Semestern i år tillbringas största delen i sommarhuset med små avbrott med utflykter som vi inte har planerat än, det är den bästa semester jag kan tänka mig. I höst kanske vi åker på någon längre tripp bara jag och Anders, vi tänker lite på Cuba.

Malvan, klematis, rosorna och lavendeln blommar för fullt.

Rabatten anlades i höstas men den är inte riktigt klar än, jag funderar på lite mer rosor och lavendel för de verkar trivas här ute i lä bakom gammelstugan.

När fotografen var här och fotograferade för Expressen så fick jag lite tips på nya vinklar. Konstigt att jag inte får till lika fina bilder som Pernilla fick, jag får lära mig lite mer om inställningarna på kameran.

Blommande malva=semstertider.

Idag är Per Gessle sommarpratare jag lyssnar på honom just nu i vår gamla retroradio som vi fick med stugan.
Efter sommarpratet blir det en ö-promenad med med lilla Molly.

Semester en hård deadline
Facebook
LinkedIn
Instagram