Första semesterveckan tillbringades i sommarhuset med små projekt, brygghäng, bad, mälarutflykter.

Andra veckan blev det en trevlig road tripp med besök hos våra föräldrar.

Nu är jag inne på tredje semesterveckan och den kommer att tillbringas på Ön. Denna vecka skall jag föröka vara aktiv och träna. Batteriet till kameran är urladdat så idag bjuds det på bilder från mobilen. I denna farkost har jag tillbringat 2 timmar idag, jag kommer nog ha lite träningsvärk i magmusklerna imorgon.

Jag såg knipungar, doppingungar, svanungar och en stor rovfågel på min tur.

Månen börjar bli större, igår var det mångata i Mälaren

Färska jordgubbar till frukost med vanilj youghurt mums.

Min frukostvy som jag inte tröttnar på. Nästa år firar vi 10-årsjubileum i sommarhuset.

Jag fyndade på Åhlens rea, tjocka fina frotte-handukar i ljusblått.

Fint kantade är de också.

Förvaring i krogar.

Och tänk i höst flyttar båda ungdomarna hemifrån, båda har kommit in på utbildningar. Sonen skall läsa logistik och dottern kom in på Psykologprogrammet. Det kommer att bli lite annorlunda men spännande.

Nej nu skall jag flytta vattenspridaren, gräsmattan är helt brun här vid sommarhuset. Och så skall jag plantera några nya lavendel och en kaprifol men jag har inte bestämt mig var de skall vara än.

Tredje delen av semestern
Facebook
LinkedIn
Instagram