När vi var och hälsade på mina föräldrar i Ulricehamn tog vi en tur till Gällsta där det finns en massa outlets. Anders passar alltid på att köpa lite skjortor och jag hittade min efterlängtade dunväst en Berkely. Dunvästen är en sådan där tunn sak som är perfekt att ha på under kyliga sommarkvällar. Jag använde den till exempel i tisdags när vi var på Jazzens Museum i Strömsholm och lyssnade på Lisa Nilsson.

Tröjan skickade jag efter här och det är en Ralph Lauren nedast med 40%.

Skorna är från förra hösten APair från Tullhuset här i Västerås.

Jag har planterat ut stockrosplantorna som förhoppningsvis kommer att blomma nästa år. Jag har grävt djupa gropar och fyllt på med planteringsjord och vattnat ordentligt, hoppas, hoppas. Här vid husväggen bredvid Malvorna har jag planterat några, tyvärr tror jag det blir lite blåsigt här, vi får se.

Jag planterade några i andra änden av rabatten också här är det mer lä för östanvinden.

Vi har varit i stan några dagar för att ta hand om våra hårt arbetande ungdomar.
I kväll återvänder vi till sommarhuset igen.

Semestershopping
Facebook
LinkedIn
Instagram