Ellos lanserade en nyhet i höst deras Vintage-kollektion, där man  finner handplockat produkter från loppisar, second hand-butiker och marknader runt om i Sverige.

Kollektionen består av ett urval klassiska och genuina vintageföremål, som endast finns i ett enda exemplar så det är först till kvarn som gäller. Antagligen inte det lättaste att lyckas knipa någon av dessa prylar, men ett intressant koncept i sig. Helt i enlighet med två av de största trenderna inom inredningsvärlden just nu – nämligen hållbart och unikt. Att köpa begagnade prylar är hållbarhet i allra högsta grad och samtidigt skapar du en unik och exklusiv känsla i ditt hem eftersom ingen annan har samma pryl. Så Ellos är defintivt något på spåret här genom att ta ett steg bort från det massproducerade. I Vintage-kollektionen finns bland annat vaser, krukor, ljuskoppar och designklassiker från Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs.

Förutom vintageföremålen innehåller Ellos höstkollektion även nyproducerade möbler och inredningsdetaljer med inspiration från 60-talet. Alltså detta är min stil mitt i prick, vill ha allt.

Ellos har verkligen ryckt upp sig de senaste åren.

Något från denna kollektion kommer med säkerhet att hamna här hemma.

Retrostilen är nog den inredningsstil jag älskar mest. Nu tar jag helg efter första arbetsveckan efter 5 veckors semester.

Ellos vintage collection
Facebook
LinkedIn
Instagram